Frukosten som slår allt

Nu börjar sommaren för mig på riktigt. Älskar vanlig vaniljyoghurt att blanda frukt och bär i. Jordgubbar i morse och imorgon kanske persika eller aprikoser. Även blåbär är gott och orkar man inte plocka i skogen så tar man frysta och låter dom ligga lite innan man äter dom. Mitt måste på morgonen är självklart te, alltid det till.



Supersize vs superskinny

Mitt favorit program som nu går på tv igen. Är väldigt intresserad utav hälsa och mat, även om jag inte i alla lägen följer reglerna. Att se folks liv förändras och hur illa man kan må på insidan som utsidan av mat. Det är även det enda programmet som inriktar sig på folk som är underviktiga och det är min favorit del! Alla ser inte det problemet som lika stort som att vara överviktig. Jag personligen hade problem med att gå upp i vikt när jag var yngre. Åt mest i hela familjen men ändå stod jag still. Som tur var vände det. Anna Richardson som är otroligt rolig och testar dom sjukaste dieterna. Tycker hon bara bevisar att det finns bara en väg till drömmålet, motion och hälsosam mat.


Go kväll

Enchiladas south of border, godaste kvällsmaten med en sallad till. Väntar på att maten ska smält så jag kan ut och springa när värmen lagt sig.


Beachen

Strandväder, sommaren är äntligen här. Valde mammas strand där det kryllade av tång, som flugorna älskar. Tröttnade efter tre timmar att vifta runt med händerna. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vill ut och springa men då tuppar jag väll av i värmen, farligt. En glass i stan hade suttit fint!


Slappt linne, skit härligt till stranden med bikini under eller ett par slitna jeans i staden


Hurra Hurra

Idag har jag varit på 60-års kalas. Ute i stekande sol hos mormor, med höga häckar där det blåser lite. Trodde jag skulle tuppa av av värmen för visste inte att det var så varmt där uppe, hade jeans på mig. Men ikke klagade jag på vädret för äntligen kommer värmen. Hoppas på stranden imorgon. Behövs!


Midsommar 2010


Min Kim

Synd att man bländar folk.. Blev den "sötaste" klänningen

Elon

Kusin barnet Anton

Go back to the start




Skruttig båt med hemma gjort tak

Outfit?

Vad ska man ha på sig på midsommar? Blek som papper är man och alla väder kommer varje år. Regn, sol, åska, hagel. Tycker att midsommar är den tiden man ska ha klänning och va lite sockersöt. Skulle vilja ha en krans men orkar man fixa det? Köper man den inte så kryper det väll djur i håret.



Klänningarna jag funderar på.. Mest sugen på den i jeans?


Allt på en gång

Dålig på att blogga för har haft fullt upp

  • Jobbat tisdag
  • Inte hunnit laga bilen så nu kör förbud
  • Jobbat onsdag
  • Bytat abonomang som gick ut i onsdags utan förvarning
  • En timme lunch. Äta, in till stan för att köpa ny foundation och få igång mobilen
  • Hade ingen bil så fick killen att gå in och hämta mammas och sen köra in mig
  • Fort hem för kund 18.45, fransförlängning
  • Färga håret i morgon så var tvungen att ta ut löshåret, satt uppe till 12
  • Idag jobba, trött efter igår
  • Efter jobbet färga, klippa och i med håret igen
  • Efter eller innan det, fota en kompis

 


Never stops ticking

Måste färga håret. Har mycket att göra denna veckan så blir på torsdag eller fredag. Sista minuten som vanligt. Inte ännu bestämt vad vi ska göra på midsommar. Man vill vara med familjen och vänner. Nu blir det mys framför tv med Marabou choklad, vanlig och digestive. Man måste unna sig.


Kväll i Falkenberg

Mycket gjort idag med. Hämtat cykeln i Halmstad. Inget sommarväder ute men absolut sommar regn. Kommer fort och öser ner. Sen försvinner det. Cykeln kom hem i en stor låda, måste tydligen fixa ihop den själv. Gå aldrig på cykel på köpet! På vägen hem blev det ett Fy-stop på donken. Lätt chickenburgare, gott men farligt. Handlade mat på Ica och jag tycker vi har så många påsar här hemma så tog med mig några. Slipper man köpa det där. Pensionär varning! Illa. Nu blir det mat och sen en promenad eftersom jag inte hunnit träna. Känner mig lite lätt fet och onyttig. Tänker jag så, kommer jag till träningen!





Down down

Köpte en ny tv i april på Siba, då fick man tydligen en cykel på köpet. Skitsnack. Vi har ringt och ringt för att få cykeln. Idag finns den att hämta, så ner till Halmstad för en cykel som man skulle fått med från början. Illa Siba, illa.
Nya skorna på!


Äntligen

Mina nya och vita är här!

Skön lördag

Arbetat idag, fullt ös i butiken. Nu blir det iväg till Varberg för ett besök på krogen. Kanske blir bilder från kvällen. Upp imorgon för ännu en dag på jobbet så kvällen blir lugn. Därför är jag inte uppklädd till topp. Trevlig kväll!



Fredags mys

Mycket har jag hunnit med idag men ändå i lugnt tempo. En god middag med killen, promenad efteråt innan regnet kom och nu mys men favorit godiset.



Snabbt Snabbt


Dagens outfit, mycket snabb tagen tråkig bild.

Suddig bild, men har gjort fransförlängning på Emma. Skönt till sommaren att se sminkad ut utan mascara.

Gjorde om gårdagens muffins. Mycket bättre blev dom. Muffinsplåt borde alla ha!

Nu ska jag in till staden en sväng. Hälsa på stora syster, mata katterna hos mamma och snacka med Telia.


Stört skön

Vet inte hur många gånger jag lyssnat på detta klipp. Rösten är så härlig! Kanske inte det största fan av hennes val av hårfärg men absolut rösten!


Muffins

Testat ett nytt muffinsrecept. Vaniljmuffins med äppel- och kanelfyllning, toppat med smuldeg. Min faster bjöd på dessa en gång när jag hälsade på och hon hade bytt ut fyllningen med blåbär istället. Helt underbart goda! Tyvärr gick mina sådär, smakade bra men ser inte fina ut. Imorgon är det jag som köper en muffinsplåt! Sugen på att baka? Kolla in receptet här.


Stranden

Första dagen på stranden. Blåser en del men ligger man i lä så är det riktigt skönt ute. Hoppas solen skiner imorgon med.


Emma steker. Hon lyckas alltid vara brun


It never stops

Hemma efter middag hos min kära kusin. Jätte god mat, hon är grym i köket! Nu har jag tråkigt framför tvn och letar efter skor igen. Har en bild i huvudet på de perfekta men hittar bara liknande. Fick tips om forever21 och där hittade jag dessa! Åt rätt håll på sökandet. Gilla't.


 


Kissen

Saga är hemma nu. Trött och vajande går hon runt. Allergi tror dom att det är men resultatet kommer om 10 dar. När man har en renrasig katt som man funderar att avla på så är det dåliga nyheter. Men blir hon frisk så nöjer vi oss ändå. Ville inte lägga ut den värsta bilden på henne för det ser riktigt illa ut.


Sjuk katt

Saga fick stanna hos doktorn för dom skulle ta prover. Vi passade på att åka hem så länge och äta frukost. Hemskt att se henne nersövd och åka där ifrån. Hoppas vi finner en lösning denna gången. Tre gången gillt?


                                                          Saga idag hos veterinären


Shopponline

Spanar efter ett par snygga klackar på nätet. Ett par svarta, rätt hög klack och som ska passa till klänning samt jeans. Hittar inga som jag gillar. Tips?

Tripp med glassbelöning

Snabb tur till Varberg med killen. Nya smycken till mig och tre linnen till han. Är man i Varberg så måste man ju bara förbi Tretoppar på vägen hem. Bästa glassen med egengjorda rån! Sommarkänsla när inte vädret bjuder på sol. Varit lite i stan med Emma precis innan stängning och ikväll blir det kattvakt hos mamma. Sova över för att ge dom sällskap. Kanske inte det roligaste men ska passa på att bada när jag är där! Saknar badkar som attan. Mys hela kvällen. Upp tidigt imorgon för att ta med min katt till veterinären. Ching Ching


Glass i stora lass

Var är bättre än när stora syster rensar i garderoben? Tre kassar med kläder. Hon tröttnar lätt på sina kläder, vilket jag inte klagar på. Att vara tre systrar med samma klädstorlek gör garderoben mycket större. Speciellt när klädstilarna liknar varandra. Nu rensar, provar och placerar jag ut allt.


Bränna under molnen

Brun utan sol. Vilken ska man välja, hur undviker man att bli fläckig och att få en fin färg. Kämpar fortfarande för dessa punkter. Min favorit, säkert som de flesta andras, är Dove. Tycker man blir lite lätt gul av den. Så nu har jag börjat med Normal to Dark Skin istället, även om den inte riktigt passar min hudton så har jag ett knep så resultatet blir bra ändå. Börjar alltid med att peela mig innan. Sen så smörjer jag in mig med en vanlig lotion först och sedan Dove på. Blir inte lika fläckigt då. Den nya jag testat är L'oréal Sublime Bronze. Tycker den funkar väldigt bra om man följder instruktionerna på baksidan. Råkade spreja lite för nära på ena armen och då får man ett spray sträck. Den är lätt att använda och färgen blir riktigt snygg. Lite gyllen brun och inte alls för gul. Torkar direkt istället för Doves som gör att man känner sig lite små kletig hela dagen.


Håll i hatten

Shit va det blåser och regnar ute! Äntligen börjar jag blir frisk och ikväll blir det studentfirande. God mat och härligt folk, bra lördag efter en vecka framför tv.

Glädje för andra?

Fick ett mess från familjen som just nu är nere i Tunisien, att dom har 32 grader och sol hela dagarna. Väldigt lätt att vara glad för deras skull när man ligger sjuk och tydligen kan det regnar i en vecka i rad. Finns inget stop. I höst är det jag som åker till solen! 

Snabba bilder


Jag fixar i väskan


Min kära kusin Johanna med en Clean Beauty sminkning


Sjuk i regnet

Ligger hemma sjuk. Tråkigt som fan och regnet öser ner utanför. Måste väll finnas ett stop? Fotograferingen gick jätte bra. Hade min orange Roxy klänning så smörjde in mig med brun utan sol innan för att få lite färg. Klassiken Dove blev det. Kom på att det hjälper inte direkt så in till Ica för att köpa den nya som man sprayar på. Trodde den skulle hjälpa men ikke. Dagen efter kom färgen och jag är fläckig över hela armarna! Trots att jag peealade mig innan. Kanske tur att jag är sjuk för hade inte kunnat jobba orange och fläckig.
Tyvärr la jag inte upp bilderna direkt för gick och la mig så fort jag kom hem. Lägger upp en snabb nu bara, inte orkat fixa dom än som ni kanske ser med allt runt bilden. Hoppas det är okej ändå.


Dagens outfit

Detta blir min outfit på fotograferingen. Svart kavaj från JC, jeans leggins med enkla skor från HM. Andra bilden blir Roxy klänningen med Friis Company skorna. Kommer nog blir snyggt. Är inte den som gillar att vara med på kort så får se hur det blir när jag leker modell.


Foto för Netto

Imorgon blir det fotografering för netto igen. Eftersom reklambladen skickas mest till äldre personer så vill fotografen Tom inte ha modeller. Kusinen Johanna ställer upp som modell. Får se om man hinner med en extra fotografering för min skull senare. I så fall blir det på mig så jag kan ha till min header här och på min planerade hemsida. Hoppas på det!

Naglar

Älskar vårens och sommarens nagellack! Alla fina färger som lyser upp när inte solen göra det. Mina favoriter är från HM och Depend. Det är inte mycket i dom och billigare i priset, därför är det mina favoriter. Man byter ju ändå nagellack hela tiden och efter sommaren så börjar man med nya. Just nu har jag blåa från hm. Även metallic är inne men ska man köra på det så är ju Minx hitten. Love it.




Detta är Frida Fahrman Minx naglar. Älskar Älskar Älskar

Trevlig lördag

Hade en väldigt trevlig kväll! Tilly fyllde 20 år så vi firade hos henne med grillning i det fina vädret. Sedan blev det utgång som inte varade så länge för mig för ska jobba idag.


Systrarna Emma  och Tilly. Inte finaste bilden tyvärr men blev inte så många igår..


Fredag

Gårdagen började med firande för Linn som tog studenten och på kvällen firade jag Maya som fyllde 20 år. Strax ska jag iväg och arbeta! Ikväll blir det fest för Tilly som också fyller 20 år. Fullt upp.


Linns student


Maya & Fanny


Studenten!

Idag tar min kära Linn studenten och eftersom jag känner henne rätt väl så kommer hon vara full hela dagen. När det gäller sprit är hon bäst och roligast. Vad ska man ha på sig? Som vanligt lyckas jag alltid jobba de dagarna solen skiner och denna veckan har det varit topp väder och jag har jobbat sex dar. Första dagen ledig idag och det är riktigt härligt strand väder ute! Stranden har jag inte tid med för 14.00 springer studenterna ut. Men vad ska man ha på sig när benen är fortfarande vinter bleka, nära intill blå typ. Blir nog stan en snabbis för brunutansol inköp så man kan bära kjol! Annars blir man nog grillad i jeans.


Min favorit låt just nu! Inte riktigt min musiksmak alltid men acoustic älskar jag alltid


Extra arbete

Adde Lundbergs. Här har jag varit måndag, tisdag och torsdag. Fullt med folk som ska ha presenter till studenten och alla ska slås in. Att slå in presenter snabbt är svårare än man tror och öva gör man bara till jul. Men det ska nog gå bra idag med. Övat upp tempot lite.


Nellypaket

Äntligen har mina nya badkläder från Nelly.se kommit! Två bikini överdelar och en underdel. Två svarta blev det, en med volang och en vriden. Enkla med något speciellt.

RSS 2.0