bye bye my love

Väskan står i hallen, packad och klar. Fortfarande super stressad över allting men får väll hoppas att jag kan sova ändå. Nu är första gången sen i söndags som jag sitter ner och tar det lugnt. Eller hyfsat lugnt för är orolig om vi ska komma upp. Upp imorgon tidigt och vid 4.00 kommer Kims pappa för att köra oss till Göteborg. Får se om man överlever vädret där nere för har hört att det är runt 40 grader. Hot hot hot, like like, love it. Pirrar runt i magen på mig och under all stress går jag och små ler. Nu är det äntligen min tur med semster. Skulle kunna hoppa och slå volter av lycka. Men men allt kan hända. Ska försöka ta med mig värmen hem, lovar. Cioa

Äntligen!

Imorgon 7.00 avgår flyget från göteborg till Alanya. Så jävla härligt. Längtar som attan ska ni veta. Äntligen är det min tur att skaffa bränna, har förtjänat en drink på stranden och någon som bäddar min säng. Ska försöka blogga där nere men är där för att sola så kanske blir lite svårt. Men kommer fota mycket lovar jag, som kommer upp när jag kommer hem. Resan bokades igår kväll. Började packa igår kväll. Var barnvakt två timmar på kvällen och det bev mat väldigt sent så blev bara lite packning. Ska fortsätta idag efter jobbet vid 5. Lite stressigt men värt det.

Forever young

Mitt nyckelord är peeling. För att få bort dom döda hudcellerna måste man peela sig, så nya kan produceras och huden få lyster. Mina favoriter är från Lumene. Den till kroppen luktar jätte gott och innehåller större kon. Den lilla till ansiktet har en kylande känsla och får en att känna sig extra ren, mindre kon innehåller den för att huden i ansiktet är tunnare. Personligen peelar jag ansiktet en gång i veckan och kroppen varannan. Glöm inte att återfukta efter åt. Mycket viktigt!


she spoke with a voice that disrupted the sky

Varför är det så svårt att glädjas åt andras framgångar? Jag är en sådan som alltid haft motvind i livet och kämpat för det jag vill ha, med många misslyckanden på vägen. Ibland blir jag så arg på mig själv när jag sitter bitter och tittar på med avundsjuka ögon på någon annans lycka. Varför kan man inte bara tänka "kul för henne"? Istället tänker man typ "fy fan, hon har alltid tur". Att tänka på vad man själv har istället för vad man inte har är nog en mänsklig sida. Girighet och avundsjuka.
Nu har jag fått av mig den avundsjuka jag känt för en stund sen och försöker tänka på att jag ska till Turkiet på onsdag med min Kim. Snälla bli lite avundsjuka åt mig så jag kan gotta mig i det och glömma det negativa.


Förra resan till turkiet


tell me you love me, come back and haunt me

Plåtningen gick bra igår. Testade sminkningen på Emma och Tom hjälpte till. Tror jag kan utveckla ideen till något bra. Idag har jag och killen tagit pass kort, haha vad roligt det är att kolla på bilderna. Helt omöjligt att få dom platta bilderna bra. Blir nog Turkiet på onsdag nämligen. Längtar till solen som fan! Sen var jag med stora syster och kolla på babykläder. Kusin Thea fyller 1 år på onsdag.


Modell: Emma


Plåtning

Imorgon blir det fotografering med Tom. Modell blir Emma Karlström. Blir nog enkel profilbild med stora gröna ögon och röda läppar. Snyggt som fan.

Kvälls besök

Kvällsmat hos mig för systrarna, farmor, min faster och lille kusinen Thea. Väldigt trevligt tyckte alla utan katten. Thea har lärt sig att saker kan försvinna och komma tillbaks. Just nu älskar hon när man busar med henne och gömmer sig, sen "buh". Men tyvärr gillar katten inte den leken, även fast Thea var duktig och kröp efter och sa "buh" hela tiden. Så hon låg under sängen tills dom gick.


Syster Jennifer och kusinen Thea

Design

Vet att jag behöver en ny snyggare header. Sitter och kollar på bilder från min fotografering med Tom, inte säker på vilken bild jag vil ha och hur jag vill ha den. Hoppas ni kan stå ut tills jag kommit på designen.

En bild jag funderar på..


Feeling great

Sminkningen gick jätte bra. Bröllop inbokat den 18 september. En brud och två tärnor. Jätte mysiga och enkla människor som blev super nöjda. Mission complete haha. Fest igår i Halmstad med tjejerna. Blev The Corner största delen av kvällen. Hade jätte kul men tyvärr har jag inga bilder för är så dålig på att ha med kameran. Sen kväll blev det. Eller säger man morgon? Idag är man slö som fan. Tycker det är mysigt dagen efter då man slappar framför tv i killens stora tröja och är irriterande/härligt dagen-efter-sugen-på-allt. Nu har jag kollat på Glamorama avsnitten på 3.an, snart letar jag upp någon härlig film att halvsova till. Cioa!


Helg igen

Arbetat klart för idag. Helt slut som vanligt. Inte den bästa arbetsmiljön på jobbet så huvudvärk, trött och ont i kroppen är en vana. Snålar företaget så får personlen lida och vem säger ifrån när ingen bryr sig? Aja ville bara få ur mig lite ilska eftersom chefen inte lyssnar/bryr sig. Imorgon blir det att sminka en brud och tre tärnor. Alltid lite nervös inför kunder för man har ingen aning hur dom är som personer via en telefon. Just brud vill man verkligen ge henne det hon vill ha så hon blir super nöjd. Vilken tjej har inte fantiserat om sitt bröllop som liten? Jag vill inte va den som förstör drömmen! Kommer gå jätte bra säkert men alltid bra att vara redo.

Bakning

Sockerkakan står redan i ugnen. Väldig lätt att göra och mycket god. Ska nämligen åka och hälsa på min farfar idag. Så länge sen man träffade han och han behöver verkligen en god kaka just nu. Blir jag, lilla systerna och vår farbror som ska dit vid 5 tiden. Innan dess blir det besök på sjukhuset för Kim har klämt tummen, stor som en tomat och efter det ska jag till en kund och fixa bryn/fransar.


August makes my cry

Amatör fotograf: Evilina  Makeupartist/stylist: Evilina 
Modell: Jennifer Karlsson




Blev shopping igen

Shopping i Varberg med systrarna. Alltid värst att shoppa med dom för vi har typ samma smak och hittar alltid mycket.

Katten ville va med så lät henne.


Be my baby ooh

Tove Styrke - million pieces

Fredags mys

Myser för mig själv i soffan. Ibland är det härligt att sitta ensam med katten sovande jämte. Grönsaksdipp med en riktigt bra film. Underworld. Lite löjligt förtjust i denna filmen. Twilight kan inte mäta sig med en "riktig" vampyr film. Enligt mig. Den har något de andra saknar, action och en häftigare syn på vampyrer. Det mörka och mystiska. Haha love it. Alla har vi våra favorit filmer under olika perioder och humör. Denna är min när jag gillar action och sitter själv. Mys till max.

Plåtning

Är så sugen på en fotografering! Har massa grymma ideer men haft fullt upp. Nu ska jag allt ta tag i detta och plåta. Någon som har en häftig ide?

Coleslaw

Lyckats göra coleslaw! Blev jätte bra. Råkade hälla i halva saltkaret men gjorde bara mer så blev det gott. Mycket lättare än jag trodde och super nyttigt! Bra omväxling mellan vanliga grönsalladen.


Fyllt på sminkväskan

Varit inne på makeupfabriken och köpt smink. Fyllt på med tre baser, ett puder, svampar och skimmer till lilla syster. Golden Rose valde hon. Verkligen det bästa sminket enligt mig. Priserna är inte det billigaste men ett mycket bra pris med tanke på mängden och hur länge det håller.



21.07

Liseberg. Jätte fint väder i början tills det började regna. Inte den perfekta dagen men eftersom det va så länge sen man var där så gick dagen fort! Hemma vid 12 och somnade fort. Vanligt så är man trött dagen efter även om man sov till 12, ont i nacken, lite krasslig i halsen och har underliga blåmärken.
Nu blir det film och godis efter den godaste rätten jag kan. Pasta, kyckling, soltorkade tomater och bladspenat.

Imorgon gäller det

Liseberg på lördag! Fy fan va kul. Var år sen man var där, även om man bor rätt nära. Kommer nog bli sommarens sista härlighet. Sen höst. Usch vill inte, vill inte ha höst. Blåser, regnar och stormar.

Sweet day

Nu börjar man bli frisk! Skönt för på lördag blir det nog Liseberg. Dagen har varit så härligt lugn. Har shoppat ett par kängor och HM paketet kom. Lycklig. Besökt min mysiga mormor, ett tag sen så lika härligt att träffa henne. Kvinnan med stål verkligen. Hur många på 90 år cyklar, rensar landet och plockar bär ensam i skogen? Av stål som sagt. Nu sova för imorgon blir det jobb.



My darling baby

Sjuk igen. Så jävla trist. Därför jag inte bloggat, ingen aning vad jag ska skriva om. Vill ni veta vad som går på tv? Inte precis... Krya på mig!

RSS 2.0