Kerstin 90 år!

Stort grattis till min underbara mormor som fyller 90 år idag. Smörgåstårta och tårta blandat med trevligt folk. Hurra hurra mormor!

Skriv upp och kom ihåg

Äntligen har jag fått reda på när Victoria secret fashion show 2011 visas på tv. 30 december. Love it! Missar det aldrig och det borde ingen annan heller göra. Vet att man kan ladda ner det men gillar att vänta tills det kommer på tvn.



Julbak med familjen

Det jag tycker är mysigast med julen är julbaket. Allt från pepparkakor till knäck. Fast min personliga favorit är hemma gjorda snickers! Finns inget godare. Lite bilder från gårdagens julbak med familjen.



Syster kämpar med Mintkyssarna, termometern i för exakt temperatur. Kvällens raketforskare kanske hehe



Hjärtat och jag kämpar med Mjuk kola med apelsinchoklad


Lovis hjälper till på sitt sätt


Perfekta avslutet på julbaket, raklette. Super mysigt och gott


En vecka till Jul

Mycket att göra på min ledig fredag. Marika och jag har julshoppat i staden, snart fått till klapparna. även fixat mat till festen men, fy fan va vi kämpar. Lite tråkigt att alla inte förstår vilken tid vi lägger ner. Släcker ens ork och vilja lite.. Kämpat med efterrätten i över 2 timmar! Mamma berättade hur lätt den var men ikke. Tur att vi är vana vid det, för alltid händer det något oss. Plan B borde göras om till plan A, för det är reservplanen som användes mest. Då hade vi sparat tid på köpet! Nu äntligen blir det fredags mys. Imorgon: Julbak med familjen!

Alone 11.36

Sjuk. Jippi.. Kollar igenom repriser på tv, just nu Top Model 13. Laddar ner lite filmer som ska bli min underhålling senare. Klockan tickar mat och har precis ätit lite av en räkbaguette som jag fick av hjärtat igår. Mumma enligt mig men får se om magen tycker om det. Lite tråkigt att ligga hemma men katter myser med mig i soffan, gilla't.
Prinsessan själv, Saga.


Cake eyeliner

Köpt mig en ny cake eyeliner från Make up store. Perfekt till fransmarkering då du kan blanda direkt i asken med vatten. Annars blandar jag min på kakelplattan men nu slipper jag ett städ moment.



Monday morning

Tre lediga dagar på rak, rekord. Men jag har ju alltid tur så jag är sjuk. Magen som vanligt så nu äter jag på tid för att bli bra. Hopplöst att behöva äta var tredje timme och bara äta lite.
Resan till Tyskland gick jätte bra, blev 50 kg av mycket olika go saker. Laddad till festen, nyår och framtida fester. Ska äta något sen in till stan för att kolla på en resa och se om det finns något roligt att shoppa till mig själv. Julklapparna är i stort sätt klara. Underbart!

Bort kopplad

Nu är telia gubben hemma och fixar med nätet. Har inte kunnat surfa på en vecka, utan lite lätt innan jag börjar på jobbet. Snart är bloggen igång igen och jag har mycket att säga! Om nätet inte funkar när jag kommer hem så kan jag nu säga att imorgon blir det Tyskland med Marika för att handla inför våran fest den 25 dec. Blir nog lite till nyår med när vi ändå är där!


RSS 2.0