Allmänt

Ledig helg! Hjälpt min mormor att flytta i lördags, ingen lång flytt som tur va. Från hennes tre till tvåan bredvid. Smidigt att lyfta ut ur skåpen och direkt in i de nya. På kvällen blev det knytkalas, hehe lite old kanske men mycket trevligt och gott. Alla som kom på festen tog med sig mat och så delade vi på allt. Mot 12 tiden gick de flesta hem men jag, Kim och Fidde drog in till stan för att kolla in hård rocks kvällen på Zätas, hård rock är inte min starkaste sida precis. Inte helt anti det men det är absolut ingen fest musik enligt mig.
Idag åkte jag till mormor igen för att umgås och se det sista komma på plats. Senare kom gårdagens gäster för att hjälpa till att äta upp resterna. Blev jätte mycket mat över från igår. Nu äter jag och Kim chokladpudding och kollar på bingolotto, Inte min ide! Kim skulle tvunget ha en lott när jag köpte en till mormor. Filmerna börjar vid 9 på tv och då får han spela i pauserna istället.



Tråkigaste vädret

Regnet öser ner, det blåser och färgerna är grå. Den tråkiga delen med hösten är vädret som idag. Får en att vilja krypa ner under täcket med en kopp te tills sommaren är tillbaks. Energin sjunker till botten. Ska åka och kolla till min mormor nu, hoppas hon har vaknat. Sedan vidare till syster för att hämta lite papper. Sist till mamma för att fixa mitt cv. Ska även försöka åka in till stan innan det stänger, är i kritiskt behov av nagellack. Har inga roliga alls längre. Ut i stormen, håll i hatten!


A secret..




Grattis Thomas och Elisabeth

Watch out!

Dagens plåtning blev super bra. Så nöjd! Gått med iden i säkert ett år och äntligen fick jag leka med penslarna. Alexander är grym som lyckades plåta emma helt i svart, i ett svart rum, med svart bakgrund. Hehe. Stort tack till Emma också som stod ut den långa tiden och frös. Här är resultatet!


Fotograf: Alexander, Modell: Emma, Mua: Evilina



Surfa runt i myskläder

Lite smått sjuk just nu. Inte så chockerande när kylan är här och HSB inte tycker det tillräckligt kallt för att sätta igång elementen. Tända ljus är ett måste. Kollade in Lisselissans blogg, shit va stor hon har blivigt. Men hittade en jätte fin kofta som hon har lagt ut. Sugen på att köpa denna, riktigt söt.


Tidig söndags morgon

Uppe redan. Börjar jobba vid 11 men har varit nere i hamnen med Kim vid 9 för att hjälpa min morbror med båten. Masten skulle in nu när kylan kommit. En varm kopp te och gröt för att få upp värmen. Endast 5 grader ute så min fina vinter jacka fick komma fram.



Extremt trevlig kväll

Igår bjöd jag och Kim bort oss igen till hans mamma Lisa och Thomas. Kims syster och hennes kille var också med på middagen. Vi lagade bandpasta, bladspenat och soltorkade tomater. Bästa rätten jag vet! Lisa och Thomas fixade förätt och efterätt, så gott. Blev hummer med aoli, har inte ätit hummer innan och tyckte det var helt okej. Fast tror inte jag betalar dyrt för det när räkor är mycket godare. Chokladkaka med hemmagjord kolasås och glass till sist. Vilken kväll! Väldigt trevlig att dela upp rätterna och se vad dom andra kan bjuda på för gott. Gilla´t. Nu bär det av till jobbet igen, lördag så bara 6 timmar arbete.

P.s bestället en ny telefon

Go kväll

Besöket gick bra och Kims farfar mår helt okej. Efter Varberg en snabb paus hemma, varit smått trött hela dagen så lite vila behövdes. Sen vidare till mormor för att hjälpa henne att handla innan min planerade middag hos mamma. Nej jag har inte skrivit fel. Tyckte mamma kunde bjuda på mat men ikke, så då fixade jag maten åt henne. Tack för bjudningen mami. Testade ett nytt recept från Thailand, så gott! Risnudlar, kyckling och kokosmjölk. Kokosmjölk och risnudlar är inte det jag använder mest i köket, aldrig använt om jag ska vara ärlig. Nu blir det sängen tidigt och upp imorgon för arbete.


To do

Nu är det mat hos Kims farmor. Är så hungrig! Efter det blir det att hälsa på hans farfar på sjukhuset i varberg, problem med hjärtat. Han mår bra men har en operation till som väntar i Göteborg. Hoppas allt löser sig. Mot kvällen bjuder jag familjen på mat hos mamma. Tycker mer om att va hos henne än hos mig, finns mer plats där hehe.

Höst! I dont mind

Detta är anledningen varför jag älskar hösten! Solen skiner och hösten ändrar färg till härliga orange, rött och brunt. Snart skaffar jag minx naglar. Fy fan va kul! Äntligen har min kära Emma lärt sig detta och det blir nog på fredag innan hon åker till libanon. Nu har jag ätit vanilj yougurt med blåbär och Start!, ut och springa en snabbis.

Härliga söndag

Söndagar. Dagen innan måndag, lite lätt ångest för att helgen är slut. Sista dagen på veckan, dagarna vilar i tankarna. Dagen då man får lov till att inte göra något alls utan att någon klagar och utan att bli rastlös. Igår var det fest. Bästa kvällen på länge, så kul vi hade det. Är lite lätt bakis-sugen-på-allt. Tycker det är en go känsla om den inte har huvudvärk eller illamående bakom sig. Sitter och kollar på Walk the line med Jonny Cash. Killen har tröttnat och snarkar till musiken på filmen. Bra och härlig film, kan jag rekommendera.


Planer

Bröllop inbokat på lördag, alltid kul med bröllop. Som vanligt lyckas allt i min värld hända på samma dag så man måste välja vad man vill göra och resten av månaden är det tråkigt. På lördag blir det varuhuset 10-15, bröllop 15.30-17.00, 17.00 25 års fest för killens systers kille (invecklat haha) och sist fest med tjejerna från skolan. nått måste bort och jag valde det som kom in sist, 25 års festen tyvärr. Försökte få in det men vill inte va oartig och kolla på klockan för at hinna till det jag längtade till mest. Nu film mys med lite torsdags godis, Alltid okej!

09.41

Arbete, arbete... Men jag klagar inte! Längtar tills lördag, ska bli så kul att festa med tjejerna. Efter jobbet ska jag försöka sminka Emma. Innan man plåtar en fantasi sminkning är det alltid bra att provsminka innan för att se om iden funkar. Hoppas att det blir bra för har länge haft planen i tankarna. Ciao

Gårdagen

Kanelbullens dag! Var barnvakt åt min lill kusin Thea innan jobbet igår. Världens lättaste unge att ta hand om, inga problem alls även fast hon inte känner mig riktigt. Sjukt söt och charmig tös. Bosse var med och hjälpte till. Som betalning för besväret fick jag nybakta bullar av faster. Så gott!




18 karat gold


20.20

Fredags mys denna veckan med, trivs som fan med det. En god middag och nu idol och godis. Bara jag som ser likheten mellan Elin Blom och en Marie Fredriksson?


RSS 2.0