Live på bratt + ghd

Igår var det bratt igen. Mat med familj och grannarna sen spelade Johan Örjansson live. Denna torsdagen så hade han ett hemligt besök, Vains of jenna. Ett annat falkenbergs band som börjar slå igeom i Usa, det ät iaf vad vi hört. Grymt var det med blandningen av johans go musik med deras hårda rock i slutet.
Ny salong i staden som igår hade kvälls öppet med bra erbjudande. Köpte två ghd produkter, ett värmeskydd och en som bygger upp hårstråna. Får se om dom funkar, luktar riktigt gott iaf!


Jordgubbar & glass

Stranden med min Kim. Jordgubbar och glass i härligt kvällsväder. Börjar bli kyligare i luften nu, tråkigt att sommaren är kortast.




Weekend i Norrland?

Vill till min farmor! Ringde henne innan för att säga grattis i efterskott och fråga hur hon har det. Min kära farmor är född och uppvuxen i Norrland. Hela släkten är där upp och hon bor här nere. Sitter och kollar resor på SJ för att se om jag kan hitta en billig biljett men som vanligt med Sj så krånglar det. Kommer inte ens till steg 2. Suck.. Det är så mysigt i lilla staden Vindeln. Sola på bryggan, bada i sjön, fiska, plocka bär/hjortron i skoggen, lyssna på farmors berättelse och titta till hennes barndoms hus. Finns släcktingar man aldrig träffat och vissa man träffat allt för lite. En weekend där hade inte suttit fel.

Snabbt ner och hem

Slutade vid 4 så ner till stranden fort innan solen slutar steka. En timme blev det och sedan blev det att handla. Hemma gjord pizza idag med svamp, rödlök, paprika, tomat, skinka och ost! Imorgon är jag ledig, så jävla gött. Hoppas vädret håller i sig så jag kan sola, antar att det inte kommer göra det. Min vanliga otur är regn och moln.


beachoutfit på 5 min! Shorts topshop, blus bokbok 

Lördag

Min lediga helg. Har man varannan så blir dom mer värdefulla och planerna planeras långt innan, men ändå blir dom nästan aldrig av. Denna helgen ville jag festa men så blev det inte. En runda i stan med killen för att fixa min klocka och titta runt i butikerna. Slutade med goda hamburgare på Burger Inn, stans hamburgarrestaurang. På kvällen blev det minigolf igen med Kims föräldrar med avslut på Bratt. Super god mat med drinkar till. Efter all mat åkte vi hem och somnade till en film på tv. Inte den lördagen jag tänkt mig, godkänd ändå!


Underbara Sune

Blir inte många ord idag. Varit på begravning för Sune som dog den 30 juni. Att säga farväl är aldrig lätt och dagen har varit mer än jobbig. Gråten i halsen sitter kvar så detta blir allt.

Love


HM katalogen

Nu är den här! Autumn Season 2010, HM katalogen. Man längtar inte efter kylan och regnet men att fylla upp garderoben med nya kläder är alltid lika roligt. Tittat igenom den flera gånger sen igår, mer och mer kanter viks i hörnen. Så sugen på att shoppa. Jag tycker Hm är en perfekt grund för ens klädval.

Landet

Mitt kusinbarn Alica fyller 4 år idag, Grattis Grattis. Det blev grillat på landet med favoriten Hello Kitty tårta till efterrätt. Hennes mamma är händig och gör egna tårtor och kort.







Extrem tråkig outfit bild men ibland blir det bättre utan huvudet med konstiga miner..


Sarah 20 år


Födelsedagsbarnet Sarah

Kusinen Felicia äter jordgubbstårta

Minigolf

Kim och jag har spelat minigolf. Jag förlorade med 16 poäng, typiskt. Inte riktigt min starka sida antar jag. Fick man 11 spik så vann man en låda med kexchoklad men killen fick bara 10. Kommer mer sommarkvällar.



Har en jätte fin vit klänning från JC på mig men eftersom alla bilderna på mig togs när jag spelade så ser jag ut som ett tält haha



Nya skor


Ordspråk, 3 favoriter

Synd att man inte har en bra kamera, en titt från söndagen!



Kusin Johanna: "Jag får prata hur mycket jag vill. Man lever ju bara en gång om året"
Syrran: "Ser ut som du har sålt laxen och tappat fisken"
Syrrans kille Erik: "Höjdpunkten idag var igår"

Lars Winnerbäck

Ligger en dag efter tyvärr i bloggandet. Igår var det Lars Winnerbäck live i staden. Dundertåget, Melissa Horn och Laleh var förbands artister. Mysigt var det och bra spelningar. Lars och Melissa är mina favoriter! Underbara!

 
Melissa Horn


Luven skyddar mot regnet när paraplyna inte fick hänga med in. Stora syster!

Lars Winnerbäck


Day and night

Mycket att göra, lite tid. Inte hunnit blogga tyvärr. Min lördag blev en super mysig sommardag med sol på bryggan och dopp i sjön, avslutning på kvällen blev grillning och vollyboll. Vad mer kan man begära av sommaren?



Badkruka som jag är så tog det två timmar innan jag doppade mig







Sist blev det ett nattbad i mörknet


Sol på stranden

Solat på min lediga dag. Lite trött efter torsdags klubben igår på strandbaden. Stranden är perfekt att komma ikapp med sömnen. Läsa en bok och slappna av. Maten och oljan får man inte glömma!


Klänning JC, väska Topshop

Vilken tidning!

Kolla in recepten i denna! Sommarens matschema är ifyllt.



Rabarber rosesorbet, kvällens godis?


Steker - stekt

Stranden idag. Härligt att ligga under solen och läsa en bra bok med en glassbåt i andra handen. Mamma var med mig och eftersom jag fått så lite färg så tycker hon att jag skulle skippa solskyddsfaktorn. Tack mamma. Röd på en räka på armarna. Ikväll blir det bio, Twilight. Ska bli riktigt spännande.



Torsdagsmys, aldrig fel


Min tomatplananta på balkongen




RSS 2.0