Träning

Till gymmet! Blir bandet och mage. Ska pucha mig själv som fan. Härligt ska det bli, men vad jag ska göra sen är ännu oklart...

Tonight

Jag och hjärtat ska ute och äta. Fira oss. Blir middag på Down town och sedan mys med film & grönsaks dipp. Kvällen kommer bli beautiful! Vissa kvällar känner man sig fortfarande sådär härligt nykär, ikväll är en sådan. Underbar känsla. Nu iväg, trevlig helg!


My day

Fortfarande träningsvärk sen passet i måndags. Emma & Emma visade mig ett par nya övningar. Resultat, aj i trappor, aj upp från sängen, aj att sätta sig ner och aj att resa sig upp. Men det är värt det, ska se om jag kan lägga upp bilder på övningarna åt er för dom tog exakt på rätt ställe. Rumpa och lår. Gilla't! Nu ska jag fixa mig för att åka in till staden. Köpa en present till min Kim, vi ska fira oss på lördag så tänkte fixa något fint. Efter det blir det träning, om jag kan springa med värken..

Sen som vanligt

Dålig på att lägga upp bilder, men bättre sent än aldrig? Inte 100% nöjd med ögonen men tur var modellen grym så lägger upp bilderna ändå.

Fotograf: Alex, Modell: Veronica, Stylist: Evilina





På väg uppåt

Sitter på tåget till Gbg med linn. Först ett möte för min del, pirrigt men det ska nog gå bra. Laddar med go musik för att lugna nerverna. Tack för spotify i mobilen. Lite shopping efteråt, får ju passa på när man är i stor stan. Hem till 5 för en plåtning men fotografen Alex i Varberg. Kära emma ska nog va med som andra modell men lite rörigt hur det blir. Länge sen nu så ska bli riktigt roligt! Mycket att göra men det gillar vi!

Ny vecka

Måndag. Dagarna måste gå fortare, längtar till som fan till Thailand. Solen, värmen, maten, naturen, allt! Ska bli helt underbart. Problemet med att resa på vintern är att om man saknar något så finns det inte att köpa någonstans. Inga kläder eller bikini iaf. Tur att H&Ms vår katalog kom, fast alla köper visst vårkläder så mina kommer v.6. Då jag redan åkt. Nu ska jag ta en dusch och sen hämta ett annat H&M paket, nya träningskläderna. Får se om jag får inviga dom idag.

Träning

In till staden för att köpa en present till lilla syster som fyller 18 idag. Grattis! Senare ska jag och linn till gymmet, idag blir det kondition och mage. Äntligen har jag fått hela familjen att börja följa min diet. Eller diet är nog inte rätta ordet, mer vägledning. Mindre kolhydrater och socker. För att peppa mig själv har jag köpt nya träningskläder från H&M, ser jag fram imot när paketet kommer.


Jag & hjärtat

Ikväll blir det mys med min Kim. Laga god mat tillsammans och sedan en bra film i biorummet. Imorgon är jag ledig så då blir det träning, kondition och på kvällen avskedsfest för Sara som drar till Australien. Vill med ner dit och arbeta men men.. Man är ännu ung och länge till!

Thailand!

Nu är det 29 dagar kvar tills jag åker! Thailand, Kamala beach i 3 veckor. Jag och Marika blir det som ska steka huden av oss under Thailands heta sol. Love it! Biljetten hämtad idag och listorna är skrivna. Hoppas fan att vädret ändrar sig där nere, annars sliter jag håret av mig.. Eller så åker vi till en annan kust.

RSS 2.0