Spontan plåtning

Plåtningen från igår va jätte enkel. Med vännen Emma som modell och Alexander som fotograf. Inga speciella kläder eller planer innan men det blev helt okej ändå!


T som i tisdag

Jobbmässa, shopping och plåtning. Bra dag kan jag lova. Varberg med Emma och Emma. Blev lätt shopping, hittade en basic svart kjol och en härlig stickad tröja. Efter det åkte emma J hem och emma K hängde med mig på plåtning men fotografen Alexander. Vid fästningen, i solnedgången. Jätte bra bilder. Efter att emma j tagit fel buss och fick åkte tillbaks till Varberg. Hon har ingen koll alls hehe. Pizza efter åt för att få upp värmen. Mycket trevlig dag som sagt. 


Löpskor

Läste något riktigt intressant i Amelia som jag inte hade någon aning om. Visste ni att löparskor har ett bäst före datum? Att efter ungefär ett och ett halft år torkar de ut och ger inte lika bra stötdämpning. Jag behöver nya skor! Nya skor ger nog ännu mer motivation till att bli mer nyttigare. 



Inside and outside

Ligger hemma sjuk idag. Började få ont i ögonen igår och svullnad, som gav mig extrem huvudvärk. Vaknade med värre huvudvärk och vågar inte gå ut för ögonen ser ut som ett ufo. Ligger och lyssnar på tv, skönare att blunda och Tyra Banks Show visas nu. Roligt och galet program. Fick mig att tänka på min hälsa och jag är alltid lika sugen på att börja bli hälsosam men aldrig lyckats. Träning, motiverad i början men efter tid så hittar man på ursäkter eller så får man mycket jobb och viljan försvinner med tiden. Mat, älskar godis och krämiga såser men även sallad och gröt. Tyvärr är godiset mer lockande och lättare att fixa. Ska leta upp en diet nu på nätet. Har alltid fått höra "du är så smal, sluta tramsa varför behöver du en diet?". Vad jag hatar att höra det! Visst jag är smal men jag har farligt fett jag med, finns där även om man är smal. Hade inte tänkt att vi anorektiker utan jag tänker fixa min insida! Utsidan är okej men jag lovar och vet att insidan skriker efter förbättring! Det är insidan som räknas och det är mitt nya mission!


12 timmars arbete

Nu har jag gjort min tjejkväll. Tog lite längre tid än jag trodde för när man inte träffas på länger ett gamalt tjej gäng så pratar man otroligt mycket. Efter 12 timmar från första jobbet till sista så är jag helt slut. Trött som attan och super glad att va hemma i min soffa med lördags mys för mig själv. Haft en otroligt trevlig kväll och tror att jag ska bara göra tjej kvällar för det är så otroligt roligt!

Arbete efter arbetet

Slutade arbeta vid 16 och nu börjar det andra. Mamma ska ha tjejkväll och jag ställer upp med smink, noppa bryn och färgning av fransar och bryn. Jätte god fisksoppa på det till damerna medan jag arbetar på bänken. Mycket trevligt kommer det bli, tycker tjejkvällar är jätte roligt! Efter detta blir det bara att ta det lugnt för ska upp imorgon igen för arbete. Mycket at det för tillfället och jag klagar inte! Trevlig helg, ciao.


Berg flyttar in

Vilken avslutning på dagen! Carina Berg är så otroligt mysig att jag har lust att adoptera henne, helt seriös. Hon gör verkligen dagen full ändad, Tack Carina!


Its like wishing for rain as I stand in the desert

Godmorgon. Gårdagens plåtning gick jätte bra, lite annorlunda vad jag brukar göra med väldigt roligt. Bilder kommer upp när jag får dom. Idag ska jag till jobbet, 30 min kvar. Slutar lite tidigare eftersom min kära farfar fyller år idag. Läskigt är att det blir smörgåstårta, tredje gången på en vecka jag äter det. Onyttigt men väldigt gott.

21.45

Ojojoj så intressant det va igår på valvakan!
Mitt hm paket har kommit idag så iväg och hämta det imorgon. Även till varberg ska jag för att köpa ett linne.


Valvaka

Träffar vännerna för att kolla på resultatet från valet. Buffe på Harrys innan blir det, smarigt.


Sunday morning

Ville va den mysiga flickvännen idag så upp vid 9. Är inte bra på att göra kaffe för dricker inte det själv, men ett försök och sen iväg att fixa frallor. Ica bar det av till men icke! Hur kan inte ica ha det en söndag då alla äter frallor? Vidare till ett bageri som tydligen hade stängt på helgerna. Skit skummt det med! Satt i bilen och tänkte vem mer som kan sälja frallor på en söndag.. Ritz. Hem igen med ny bakta frallor. Trodde Kim skulle vakna av kaffekokaren men icke. Lite bränt men gick att dricka. Plus till mig. Rösta vid 16 och vid 20 tiden är det valvaka.

Wedding

Idag har jag sminkat en brud och två tärnor. Tina & Jerrys bröllop. Amerikanskt tema på bröllopet med brudparets fina hemma sydda kläder till alla utan bruden. Riktigt kreaktivt av dom. Så härligt miljö med skumpa och bruden som blir mer nervös för varje minut. Även tjejerna som skulle fota under dagen hade hemma sydda kläder med samma tema (se sista bilden).







Shop Online



Var osäker om jag skulle ha puderrosa eller kitt på klänningen, men kitt tror jag blir bra. Kanske ångrar mig när den kommer men då tar jag väll den andra.
Blev rosa och grått på påslakarna. Farligt med shop Online, speciellt HM.


On my way

Fixade mig snabbt idag innan jobbet och fick massa tid över att ta det lugnt fram Vakna med The voice. Växlade kanal fort som attan när dom började tillaga blodpudding. Fy fy fy, lite för känslig för att se det tillagas eller äta det. Vilken start på dagen. Till jobbet, sen en lång lunch för att åka till frisören och tillbaks till jobbet igen.


Turkiet


Kims resa börjar med en öl och en jäger på flygplatsen. Tydligen gör alla män detsamma.






Taxigubben har kört många upp till slotten och fick oss att posera vid solnedgången medan han fotade, han visste exakt hur vi skulle stå






Lugn söndag

Hemma från släcktkalas. Just nu är det skit snack med Linn om våra resor och annat. Chips och dipp på det och snart börjar Mamma Mia!

10.38

I vägt ill jobbet om 5 min.


Good feeling

Trodde denna dag skulle bli extrem stressig men ikke. Skönt att slippa stressa en lördag. Nu bär det av till bratt för middag. Alltid lika gott. Tänkt smyg visa benen för har man varit och pressat i 40 grader så tänker man stå ut och frysa. Lite svårt att vänja mig vid att fräknarna kommer fram på näsan efter sol, fint men som vanligt aldrig på en själv.


Bad romance

Känner mig lite romantisk kanske så kjolen åker på och mina härliga höst skor. Super sköna är dom. Nu bär det av till stan för att köpa sängkläder, alltid lika härligt och roligt med nytt.


I follow you into the dark

Borta bra men hemma bäst säger man väll. Stämmer, men 40 grader här skulle göra det en smula härligare. Resan var härlig och jag behövde det verkligen. Varmt som fan så man knappt orkade sola över de värsta timmarna men lite färg har jag nog fått. Bilder kommer upp när jag lyckats ladda kameran. En smakbit får ni här! Njut, I do.


Hot hot tamale

40 grader sager jag bara. Turkarna svettas och vi steker inte utan ar stekta. Hoppas ni forstar utan de tre sista bokstaverna i alfabetet! Dagarna gar ut pa att sola, bada, ata och sova. Underbart som fan. Frukosten var inget vidare sa idag ska vi fixa varan egen till morgorna. Inte roligaste nar man ar pa semester men sa blir det ibland. Energi kommer fran favoriten, nypressad appelsinjucie.




RSS 2.0