Balen



Min vän Linn och hennes dejt Ylber till balen. Hon har tur som har mig som makeup artist och våran vän Emma som nagelspecialist och hårstylist. Fin blev hon iaf!


Sex and the city

Igår såg jag film nummer två på bio. Den fick massa dålig kritik men jag tycker den var väldigt bra. Idag blir det arbete. Första kunden är 12.00. Den årliga balen för studenterna börjar vid 17 tiden.


Till Halmstad and back

Åkte med systern till Halmstad för en snabb shopping runda. Blev lite nya plagg men försökte hålla fingrarna i styr. Nu blir det pannkakor!

Läppglans

Vem tycker inte det är roligt att köpa läppglans med nya spännande färger. Alltid hittar man någon ny nyans med go smak eller doft. Sen finns det de som letar efter en speciell färg men hittar den inte.
Mitt tips är att blanda ditt eget glans. Få den rätta nyansen och den styrka du vill ha på färgen. Ta en ögonskugga eller rouge, skrapa bort lite men ex en kniv och blanda det med ett genomskinligt glans. Mitt favorit glans är från HM. Billigt, håller länge och luktar riktigt gott!

 
 

Fullt upp

Dagen började med barnpassning för lillkusinen Thea! Super söt och konstant glad. Sedan har jag gjort viktiga, men tråkiga saker, som ica, soptippen för att slänga ut gamla möbler & tv och tränat. Gymnasieskolorna har studentbal på fredag så det blir arbete för min del. Alltid lite nervöst med nya kunder. Man talas vid via telefon och har ingen aning hur dom ser ut eller hur dom är som personer. Alltid lite jobbigt med kunder som vet exakt hur dom vill ha det men de vet inte hur de ska förklara det. Då gäller det att fråga, fråga, fråga och jobba fram resultatet. Tar tid men känns skönt när man prickar in deras ide.










Inte den nyaste bilden
men visst är hon söt där med!


Norska hollywood fruar

En klass under de stört sköna svenska men kanske bättre än de danska? Antoinette Kristensen. Vilken kopia av Carolina Gynning! Fast Gynning blev helt plötsligt väldigt naturlig! Gynning, The One and Only


My new clock


Min nya klocka från Calvin Klein! Fick ett presentkort i studentpresent och äntligen har jag hittat en jag verkligen vill ha! Va tycks?


Hälsans Hus

Igår stod jag på Hälsans Hus hela dagen. Dom hade öppet hus i deras nya lokaler. Sålde deras smink Dermanod som är gjort utav 100% naturliga ämnen. Sminkade personalen och kunder, samt delade ut mina visitkort. Personligen är jag lite skeptisk till natursmink, Ids mineral foundation älskar jag men annars kan jag tycka att det inte sitter riktigt och att skuggorna inte innehåller mycket pigment. Men Dermanod var helt okej. Visst är mitt eget företagssmink mycket bättre men det är även gjort för att hålla kraven för makeup artisters alla utmaningar.
Miljön på Hälsans hus är helt underbart! Man känner direkt när man kommer in den fridfulla miljö. Innan dörrarna öppnades för nyfikna besökare så gick personalen iväg och mediterade för att förbereda sig för dagen. På Hälsans Hus har dom olika behandlingar som massage, fotvård, ansiktsbehandlingar mm samt olika träningsformer som tex yoga och afrikansk dans. Är riktigt sugen på att börja med yoga! Verkar så fridfullt samtidigt som man tränar kroppen. Tror alla mår bra utav en avslappnings dag i veckan.


  
Dermanods produkter - Afrikansdans - Dermanods natursmink


Fotografering

Bilderna som jag lovat! Fotograf Tom och modell Fanny.





Bio

Ikväll blir det mys på bio med killen! Prince of Persia. Får hoppas den är bra för är väldigt trött efter en dag på jobbet.

Glass & popquiz

Igår var det fint väder igen. Det blev mjukglass på stan med Emma och Fanny, sen på kvällen blev det popquiz på Harrys. Svensktoppen kanske inte var vårat ämne på musik frågorna men nästa gång är det 2000 tal, bättre lycka då!

 
Fanny & Emma

Something sweet

Trött efter att ha åkt runt lite överallt idag. Funderar på att baka något. Muffins eller kladdkaka. Inget av det hade varit det bästa. Ska försöka stå i mot och ta en kopp te och den nya yoghurt. Persika och vit choklad.. kanske inte nyttigaste men mycket bättre.

Sunshine

Vilket väder! Snart 20 grader ute. Sommaren är på väg och jag älskar det. Dagen började med träning utan frukost. Gick skit. Får kör hårt imorgon! Bilen krånglar så idag blir det att fixa den. Tråkigt som fan men måste göras så man får behålla den tills hjulen ramlar av. Ska på möte med Lolo från Hälsan Hus vid 13 tiden. Dom har öppet hus och nystart i de nya lokalerna på lördag. Så jag ska stå där och sälja deras smink samt. göra reklam för mig själv. Kommer nog bli riktigt roligt. Dom har allt från massage till afrikanskdans till hälsosmink.


Love it

Hittade denna underbara palett med 88st olika färger på makeup artisten Cecilia Johanssons blogg. Måste ha! Hon har tipsat mig innan om denna sidan men aldrig kollat in, efter detta så ska jag vara mycket aktiv. Denna kan ni hitta här. Min personliga favorit är den med matta färger.


Home

Hemma från Stockholm, hade jätte roligt! I lördag blev det shopping längst Drottninggatan med glass som avslut i solen. Kvällen slutade med sen förbundsfest och riktigt god mat.


Linn äter sia glass


Dagen

Stockholm. Solen skiner idag och shopping blir det. Får se hur det går för att hitta här. Göteborg kan man hyfsat ändå går man fel ibland. Stockholm är en gåta. Ikväll blir det en stor fest, längtar.
Ett smakprov från onsdagens arbete. Detta är modellens favorit bild.


Onsdag kväll

Dagen är nu avslutad. 7.40 går tåget så blir att lägga sig tidigt med allt packat och klart i hallen. Typiskt mig att glömma något så är lite nervös. När jag åkte till Thailand första gången så glömde jag bikinin hemma, det säger väll allt? Tyvärr blir det inga bilder på fotograferingen idag, men kan lova att det blev bra! Bilderna kommer upp på måndag, efter Stockholm. Bloggar jag dåligt under veckan så ber jag redan om ursäkt. God natt.

Packning

Arbetat idag och fösta att göra när man kom hem var att börja packa. Blev en lista iaf och kläderna är klara. Morgondagen kommer att blir en stressig dag!

Till doktorn vid 9 för att kolla handen (troligen inflamationen igen)
Köpa något gott att ha på tåget med Linn
Hem till mig för att bestämma vilken av klänningarna som ska med
Hem til mamma och hämta en reseväska
14.00 Fotogrefering
18.00 Packat klart för att väskan ska upp en dag tidigare så man slipper ha den på tåget

Stressigt.

Äppelpaj

Hemma från Varberg. Blev byxorna och en blå skjorta.
Lite hungrig efter shopping så blev äppelpaj som fika. Nu ska jag iväg och träna bort pajen!


Varberg

Hade fullt upp i helgen. Johan på fredagen, vännen Emma Johanssons födelsedag på lördagen och på det arbetade jag hela helgen. 
Idag har jag tagit mig en lång sovmorgon, sitter fortfarande i pyjamas och dricker te. På torsdag blir det Stockholm! Stannar där till slutet av veckan. Blir förbundsstämma och en riktig efterlängtad sådan. Hotell, god mat, nya människor och politik. Kanske kan få lite fri tid till shopping i stor staden.
Vid två kommer killen hem och då blir det en tripp till Varberg för att inskaffa nya byxor till mig. Komiskt nog så gick mina gamla jeans leggings sönder. Väl använda och nytvättade, så dom sprack. Även om jeans på jeans är rätt inne så tycker jag det är snyggare med svarta byxor till min jeans skjorta. Förhoppningsvis kan jag hålla fingrarna i styr och bara köpa dom.


Orange

Här är en länk till låten Orange från Johans Örjanssons nya skivan. Kolla in den!

http://www.vimeo.com/8894132


Johan Örjansson

I fredags blev det releaseparty med Johan Örjanssons nya skiva Orange. Grym spelning! Tredje skivan är lika grym som de två andra. Ni finner hans skiva på cdon.com. Kan verkligen rekommendera han!



Johan Örjansson




Bandet


Skruttibangbang

Min bil är äntligen lagad! Ska upp och hämta den nu på morgonen. Överlycklig att slippa gå överallt eller be mamma köra mig. Fast tror mamma är gladare än jag. Nästa utmaning är att få den igenom besiktningen.
Ska in till staden senare för att kolla på en klocka. Fick det som studentpresent men har ännu inte hittat någon.

Hamnen

Har varit nere på min favoritplats med kameran och fotat. Så lugnt vid eftermiddagen att sitta vid hamnen. Bästa terapin för mig. Stillsamt, någon person som fixar med sin båt och vågornas lugnande effekt. Finner alltid nya vinklar och saker att fota.

 


Fotografering

Nästa vecka blir det en fotografering med fotografen Tom Bengtsson. Först blir det en reklambild till midsommar med krans och allt. Efteråt ska vi försöka hinna med en till fotografering som jag nu försöker komma på. Funderar på en grym sminkning i grönt med en stor orm runt modellens kropp. Hade blivigt snyggt som fan! Problemet är att få tag i ormen. Letar efter en och funderar på plan B!

Halmstad

Äntligen dags att byta ut tvn. Blir nog en 40 tummare, härligt! Blir att åka ner till Halmstad och kolla in en på Siba.

Snacks

Var förberedd på en tråkig kväll men tvingade hit Linn med mat som lockbete. Tar träningen på rätt stort allvar denna gången så istället för att åka till donken för en glass, som vi brukar göra, så åkte vi till coop och köpte natur godis. Mycket gott och bra ersättning för godis.

First day

Testar att börja blogga igen. Hoppas på att det blir bättre än förra gången, fick aldrig igång intresset. Mest skönt att få skriva av sig.

Dagen började med träning på gymmet, finns ingen härligare än känslan efteråt. Trött men 100% nöjd med sig själv! Efteråt blev det pannkakor mummms. Har en syster som inte äter pannkakor så fick inga under min barndom, så tar igen den tiden. Tur att pojkvännen är grym på att göra pannkakor.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0