Back online

Nu funkar nätet igen! Har inte så mycket att säga dock.. Sover, äter, jobbar är min vardag/helg. Födelsedags fest på G! Jag och Marika fyller 20 i december och det ska firas med en stor fest den 25 dec. Planerar som attans, allt från mat till dryck till lokal till dekorationer. Kommer bli super kul! 25 är ju den roligaste fest dagen enligt mig så kommer bli perfekt. Mycker mer har jag inte att säga.

My day

Frukost på Stålboms. Helt okej men frukost hemma är alltid den bästa! Försökte lära mig att blogga från en iphone men gick då inte så därför får det bli nu lite senare. Har köpt mig fina varma vantar, märkte imorse när jag skrapade runtorna på bilen att det var lärldigt kallt!
Snart ska jag gå in till stan för att kolla på Drottningblankas årliga modevisning, måste ju gynna och stötta min gamla skola. Min lilla syster är modell för hennes bästa vän och tänkte hjälpa dom med att fota och hurra högst i publiken. Showen hålls i the black box, ligger i kulturhuset och temat är färg. Gilla't! Efter den blir det lätt mat på stan och dirket till bion. Ska se Harry Potter, känns väldigt utdraget med filmerna men har man hållt i ändå tills slutet så måste man ju se. Är bara två filmer kvar nu. Ciao

Hostmedicin drogad?

Idag mår jag mycket bättre, vilken skillnad! Kul att man missade en dag på jobbet pga hostmedicin. Den ska jag skicka tillbaks till mamma och aldrig mer röra. Värsta jag varit med om. Vet inte hur många timmar jag sov igår. Ha en bra dag

Förkylning

Fick gå hem från jobbet för mår långt ifrån bra. Har varit förskyld ett tag, hostar och är hes. Inte mått dåligt alls över det förutan idag. Konstigt nog så lånade jag mammas hostmedicin igår så tror den är problemet. Konstigt sammanträffande annars. Enligt flaskan ska tydligen ta den max 4 gånger per dag vid behov. Jag tog den 2 gånger igår och en gång imorse. Innehåller morfin, så ingen bilkörning. Men mamma sa att man bara ska ta den innan man går och lägger sig. Så har nog gjort fel. Hoppas det är problemet så jag kan gå till jobbet imorgon. För idag orkar jag knappt resa mig upp utan att bli yr och helt utmattad. Hostar hellre än dricker den medicinen, om jag kommer må sämre av den. Nu ska jag sova igen, detta var dagens ansträgning..


"Jasså, du har en skata i örat. Har du plockat den själv?"

... Linns härliga kommentar


På G

Fest idag på På G för min lärare som fyller 50! Sminkat Alex och hans kompis till Halloween vid 6 tiden.



Dress on

Har gjort ett besök i skogen. Hälsat på min faster med familj och fått god mat. Ett besök hos farfar också. En vetelängd och kortspel blev det hos han. Fick ett lätt utbrott imorse över att jag inte äger kläder så tog på mig en fin klänning för att må bättre. Mesigt kanske men att klä upp sig är både roligt och viktigt enligt mig. Känner man sig ofräsch och fel klädd så blir man obekväm. 

Nytt nagellack från Isadora!



Klänningen som inte finns

Idol i fredag. Såg ni Minnahs extramt fina puder rosa klänning? Har äntligen hittat att den är från Hennes & Maurit men självklart finns den inte på hemsidan. Hittade en sida där man kunde köpa den just hon hade, men en autograf är jag inte precis ute efter utan jag vill bara ha klänningen. Någon som vet vart jag kan hitta den?


RSS 2.0