Diet

Imorgon startar dieten. Har annars bara försökt att äta godis på fredag eller lördag, men nu när mamma är med i dieten ska vi låta bli allt socker. Sten hårt eller inte alls, är hennes motto. Idag blir det godis och film, får passa på sista dagen! Både chips och choklad har inhandlats. Kommer bli svårt utan kakor och bakande. Blir det kris får jag väll sätta i mig nötter, finns goa så jag kommer väll att klara mig i två veckor.

14.38

Lite sugen på fest ikväll, det är ju lönehelg och då är staden full av folk. Man blir lite rastlös på de lediga dagarna, men när kvällen kommer så har man softat så man nästan somnar.. Mat hos Kims mamma och Thomas är iaf spikat. Sen får vi se när kvällen hos dom är slut och hur pigg man är då på utgång. På måndag börjar Lchf dieten för hela familjen, tog ett tag innan jag lyckades övertala alla. Två veckor test blir det, hoppas dom fastnar som jag.

Stel i benen

Äter en snabb frukost hos killen innan jobbet börjar. Tränade i måndags med mamma och Linn. Försökte visa dom den nya ben övningen som jag lärt mig, men ikke. Stört löjligt sa dom, men ändå har jag fortfarnade problem att gå. Två dar efter! Benen känns som två stela kina pinnar. Hjälper inte heller att man måse springa i en trappa på jobbet. Svor hela vägen upp och ner för trappan igår, idag är det ännu värre. Funderar på att säga att vi inte har något lager till kunderna så jag slipper plåga mig själv.. Oj, nu blv klockan mycket! Bye.

Make it work, work

Sliter som attan på jobbet. Skit roligt att fylla upp en butik från grunden! Igår larmade vi av de gamla larmen, larmade på dom nya, packade upp nästan alla varorna och larmade dom. Idag hoppas vi att butiken är städad så vi kan börja fylla upp. Nu ligger allt i en stor hög. Fredag öppning, mycket mycket att hinna me.

Sol!

Lunch på jc i Gbg. Inskolningen går framåt, så mycket att lära! Jeans är en hel värld. Personalen här i kompassen är super trevliga! På måndag ska butiken i fbg fyllas upp och på fredag är det öppning. Välkomna! Är inte van att jobba där man står hela dagen, plus att pendla. Helt slut på kvällarna och fredag kommer bli guldvärd! Sovmorgon och ledighet, sen fullt ös till nästa söndag. Härligt med mycket att göra.

Rock that body

Gårdagen. Förfest med tjejerna i Emmas nya lägenhet. Spel, Med andra ord, och dans. Så enkelt perfekt, så jävla kul. Självklart vann jag och Tilly. Emma och Emma kom ikapp i slutet med det var pga att Tilly tyckte synd om dom och hjälpte till. Senare kom Linn med för att fylla på och tagga innan vi drog till Grand. Länge sen vi var på Grand, men jag hade gratis biljetter och hörde att det var många som skulle dit. Halva priset i baren ledde till bara shots och riktigt skumma dans stilar. Stället är dött enligt mig, Grand har fått konkurrenter och folket är på de andra ställena. Men det blir vad man gör det till och jag hade en av de bästa kvällarna på länge. Tack till mina tjejer!

Lite bilder från Iphonen.. '
Jag & Tilly är rosa, Emma & Emma är gul. Illa!



Jag (i nya rakluggen!), Emma & Emma


He was like "as far as being young and wild I'm up for whatever"

Idag ska jag försöka få med tjejerna till Halmstad, för shopping. Letar ju efter mina klackar och har inte hittat några på nätet, så nu ska butikerna letas igenom. Håll tummaran! Lite sugen på en ny bikini med..
Mobilen kommer hållas i handen hela dagen, för väntar på att min nya chef ska ringa. Innan JC butiken är färdig renoverad i Falkenberg så ska jag skickas till Göteborg, för att inskolas. Jag och en av de gamla anstälda ska gå på JC, i kompassen. Spännande. 


Frisören

Sitter hos frisören med färg i håret. Självklart går jag till min stora syster. Kanske blir det något nytt idag, spännande! Läser en lång artikel om September, med varm choklad i andra handen, tills färgen värkt. På måndag blir det nya jobbet. Pirrigt som fan, kommer bli roligt.

Sökes

Vill ha nya skor, har alltid samma par ute för att orka stå hela kvällen utan större skador dagen efter. Eftersom jag är lite kortare än mina vänner så behöver jag en hög sko. Och eftersom vännerna klarar av att gå i riktigt höga skor en hel kväll, så behöver jag en ännu högre sko. Tänkte skaffa mig en med platå och en i kilklack för att se om det är skönare. Söker ett par pumps med platå, gärna i sammet och ett par, som ni ser på bilden men inte i sammet och en snyggare modell.. Skin eller läder hade dom varit mycket snyggare i. Vart hittar jag detta?


Stålboms

Fika med Per på Stålboms. Snackat om hans nya blogg som är på G, ska hjälpa till med designen. Självklart lite skvaller också när vi ändå är igång. Alltid lika trevligt, med skvaller så klart! Hehe.


Lördagen

Var ute och åt med killen i lördags. Testade maten på Down Town, gå dit! Så jävla gott. Varsin enorm burgare fick vi som slog alla burgare jag ätit. Servicen var på topp med kocken som kom ut efter varje rätt och frågade vad vi tyckte. Hoppas dom klarar staden och inte behöver stänga, hade varit riktigt tråkigt. Jag ska iaf gå dit igen! Efter maten blev det mys i soffan med filmen Salt. Bra film, lyckad kväll.


RSS 2.0